Cofraje prefabricate beton

Noutati

Statie pentru elemente precomprimate din beton in Portugalia

Moldtech a furnizat o statie in Portugalia cu echipamente destinate producerii de elemente prefabricate din beton.

Moldtech a fost responsabil cu fabricarea si asamblarea utilajelor pentru aceasta statie, ce vor produce elemente prefabricate din beton, pentru constructia de cladiri inustriale. Statia va produce elemente din beton armat, cat si produse precomprimate.

Masa basculanta pentru panouri din beton

In ultimii ani, Moldtech si-a consolidat pozitia de lider in productia de mese basculante pentru panouri prefabricate din beton.

Matrite pentru module precomprimate din beton

Moldtech continua sa dezvolte noi sisteme de constructie cu ajutorul modulelor prefabricate din beton pentru diferite tipuri de cladiri.

Aceste matrite pentru module prefabricate din beton sunt facute la comanda pentru fiecare proiect, in conformitate cu nevoile specifice a clientului.

Produse prefabricate din beton in India Matrite pentru fasii TT

Moldtech a aprovizionat noi echipamente pentru productia de elemente prefabricate din beton in India, in special, a doua matrite pentru fasii tip TT, una dintre ele fiind trimisa in orasul Odisha, iar cealalta in Hyderabad.

Experienta excelenta a companiei Moldtech la targul Bauma 2016

Compania Moldtech a participat la targul Bauma 2016. Aceasta experienta nu a putut sa fie mai buna, iar acest eveniment continua sa devina tot mai bun.

Moldtech a participat ca si sponsor si expozant la BIBM 2017

Moldtech va participa ca si sponsor si expozant in cadrul urmatorului congres organizat in Madrid, in 2017, de catre Federatia Europeana pentru Industria Prefabricatelor din Beton (BIBM). Ne puteti gasi la standurile 64-65.

Interviu online pentru El Correo

Ángel Cejudo, managerul Moldtech, o companie ce produce matrite pentru prefabricate din beton, a fost intervievat in luna Mai 2016, de catre jurnalul „ El Correo de Andalucía”.

Moldtech este deja parte din ANIPPAC din Mexic

Modltech este deja parte din ANIPPAC din Mexic, National Association of Industries for Precast and Prestressed Concrete (Asociatia Nationala a Industriilor pentru Prefabricate din Beton).

Compania din Peru pentru prefabricate din beton

Moldtech a produs un numar de parti laterale pentru matrite, pentru bancuri de productie universale, pentru compania de prefabricate din Peru.

Mese fixe pentru productia de panouri in Algeria

Moldtech a finalizat un proiect de mese fixe pentru productia de panouri armate prefabricate din beton, in Algeria.

Echipamente pentru cutii de aductiune prefabricate din beton in Franta

Moldtech furnizeaza echipamente pentru productia de cutii de aductiune prefabricate din beton in Franta, atat pentru turnare umeda, cat si pentru turnare uscata.

Un parteneriat de durata intre Gallizo si Moldtech

De-a lungul istoriei companiei Modltech, am realizat numeroase proiecte majore, ce s-au dezvoltat intr-o perioada scurta de timp, pentru a realiza statii complete de betoane, pentru productia de beton prefabricat.

Echipamente pentru elemente prefabricate din beton

Moldtech are o experienta de 30 de ani in sectorul prefabricatelor din beton, si 15 ani in furnizarea echipamentelor pentru productia de elemente precomprimate din beton.

Matrite speciale pentru productia de fasii Omega pentru acoperis

Moldtech a proiectat de la zero un set de matrite special gandite pentru a fi utilizate pe un banc de turnare deja instalat pentru fasii din beton cu goluri.

Separatoare magnetice si mese fixe in Spania

Moldtech a aprovizionat in Iunie 2015 un set de separatoare magnetice pentru ROANSA si o serie de mese fixe, echipate cu separatoare magnetice pentru Grupul Ortiz.

Elemente prefabricate din beton in Golful Guinea

La instalatilile sale din Alcalá de Guadaira (Seville, Spania), compania Moldtech a terminat fabricarea de echipamente pentru productia de elemente prefabricate din beton, iar in primavara, incepe faza de instalare si de punere in functiune.

Matrite pentru productia de cutii de aductiune din beton in Polonia

Moldtech a fabricat si a pus in functiune, in Polonia, doua matrite pentru productia de cutii de aductiune din beton si pentru productia de jumatati de rame, pentru a fi utilizate in lucrari publice pentru drenari, pasaje subterane pentru autostrazi, etc.

Moldtech demareaza o megastatie pentru B.G. SHIRKE

In India, Moldtech a implementat o megastatie pentru B.G. Shirke, pentru productia de elemente prefabricate din beton pentru constructii rezidentiale.

Prefabricare din beton in Honduras

Potrivit lui Santos si Cía, una dintre cele mai mai companii de constructii si proiecte din Honduras, piesele din beton prefabricat joaca un rol fundamental in proiectele mari care urmeaza sa fie intreprinse in tara.

Sisteme de vibratii ale echipamentului pentru prefabricate din beton

Majoritatea matritelor si masinilor fabricate de Moldtech includ un sistem de vibratii al echipamentului pentru beton prefabricat.

Bene basculante pentru strunjire si beton

Moldtech a fabricat o gama variata de produse legate de design, turnare si transportarea materialelor prefabricate, cum ar fi, betonul precomprimat.

Echipamente pentru elemente precomprimate

Acum vorbim despre echipamente pentru elemente precomprimate. Cum este descris si in nume, precomprimarea este activitatea de introducere a unei tensiuni cu rezistenta la intindere in piesa de beton, inainte ca incarcarea sa fie aplicata. Exemple de asemenea tensiuni sunt cablurile din otel, sarme, fire sub tensiune, etc. Acestea sunt menite sa contracareze tensiunile care vor fi conduse de sarcina aplicata.

Matrite pentru beton prefabricat

Moldtech lucreaza la realizarea matritelor pentru beton prefabricat si are mai mult de 30 de ani de experienta in industria elementelor prefabricate.

Mese basculante pentru panouri prefabricate din beton

Mesele basculante sunt utilizate pentru fabricarea panourilor prefabricate din beton pentru peretii cladirilor.

Logistica pentru elemente prefabricate din beton

Lantul de aprovizionare este setul de operatiuni ce intervine in vanzarea unui produs catre clientul final, incepand cu faza incipienta de design. In primul rand, proiectantul concepe produsul.

Servicii tehnice de consultanta pentru elemente prefabricate din beton

La Moldtech lucram impreuna cu clientii nostri, pentru a putea indeplini oricare cerinta pe care acestia o au in adaptarea celor mai noi cerinte de pe piata.

Proiectare si calcule structurale pentru prefabricate din beton

La Moldtech lucram impreuna cu clientii nostri, pentru a putea indeplini oricare cerinta pe care acestia o au in adaptarea celor mai noi cerinte de pe piata.

Mentenanta masinariilor pentru prefabricate din beton

Testarile masinarilor de catre producatori inainte sa fie distribuite, nu este destul pentru a garanta siguranta si eficienta.

Compania de echipamente pentru statii de prefabricate din beton

In prezent, industria prefabricatelor din beton obtine din ce in ce mai multa importanta. Acest raport arata datele si statisticile despre Industria Prefabricatelor din Beton din Irlanda si SUA.

© 2016 Toate drepturile rezervate Cofraje-Prefabricate.ro