Moldtech va participa ca si sponsor si expozant in cadrul urmatorului congres in Madrid in 2017, organizat de catre Federatia Europeana pentru Industria Prefabricatelor din Beton (BIBM). Vom putea fi localizati la standurile 64-65.

Moldtech, o companie producatoare de matrite pentru prefabricate din beton, este sponsor la ce-a de-a 22-a editie a Congresului BIBM, ce va avea loc in data de 17-19 mai in capitala Spaniei. Acesta este un eveniment celebrat o data la 3 ani, inca din 1954, in care sute de reprezentanti ai industriei de piese prefabricate din beton iau parte.

Acest eveniment intampina cumparatori si producatori, furnizori, companii de constructii, experti si cercetatori, si chiar politicieni. In cadrul ultimei editii, au participat in jur de 600 de persoane, din aproape 43 de tari din toata lumea. Cu toate astea, cel mai bun lucru este faptul ca aceste numere sa creasca la Congresul BIBM din 2017 din Madrid.

 

Succes complet la ultima editie a Congresului BIBM

Primirea calduroasa a ultimei editii a acestui eveniment, Congresul BIBM 2014, gazduita in Istanbul, Turcia, a fost, in mare parte, datorita CPI Worldwide, de vreme ce ei au promovat acest eveniment la nivel international. Datorita acestora, ultima editie a devenit una dintre cele mai importante editii organizate de Federatia Europeana a Industriei Prefabricatelor din Beton (European Federation of the Precast Concrete Industry), inca din jumatatea secolului XX. In 2017, asa cum v-ati astepta, CPI Worldwide va prelua initiativa in organizarea pregatirilor congresului si in promovarea evenimentului, la nivel international.

Mai mult, este bine de mentionat ca Congresul BIBM din 2014 a coincis in Instanbul cu sarbatorirea unui alt eveniment, conferinta anuala denumita International Prestressed Hollowcore Association (Asociatia International a Prefabricatelor cu Goluri). Fara indoiala, aceste circumstante au avut un beneficiu pentru ambele evenimente.

Prin urmare, s-a consimtit faptul ca conferinta IPHA va avea loc in Madrid anul viitor, in 2017. Mai mult, va fi celebrat in acelasi hotel si acelasi centru de conferinta ca si in cazul Congresului BIBM, Madrid Marriot Auditorium Hotel & Conference Center.

Nu este un lucru ciudat ca orasul Madrid a fost ales la intalnirea Consiliului BIBM  din Aprilie 2015, deoarece capitala spaniola intruneste toate conditiile necesare pentru a depasi numarul de participanti de la congresul trecut. Un alt motiv important este acela ca industria constructiilor in Spania a fost in plina refacere, in ultimii trei ani. Perioada de recesiune economica in care Spania (ca si alte tari) a avut de suferit, a ajuns la sfarsit.

Madrid este una dintre capitalele cu un grad turistic ridicat in intreaga Uniune Europeana. In plus, Spanish National Precast Concrete Industry Association (ANDECE) (Asociatia Nationala Spaniola a Industriei Prefabricatelor din Beton) are sediul central aici. Cele mai sus mentionate, sunt doar unele dintre motivele pentru care capitala Madrid reprezinta locatia ideala pentru a celebra congresul ce atrage vizitatori din diferite parti ale lumii.

 

Programul conferintei Congresului BIBM 2017

Programul conferintei Congresului BIBM 2017 este in stransa legatura cu industria elementelor si matritelor precomprimate din beton. De altfel, conferinta va trata si alte aspecte, cum ar fi aspecte legate de reprezentantii grupurilor de interese, aspecte politice si tehnice, legate de industrie.

Prelegerile vor fi sustinute de lectori prestigiosi din diferite tari, profesionisti care vor veni la Congresul BIBM 2017 pentru a-si arata punctele de vedere despre situatiile curente si viitoare a industriei produselor prefabricate din beton.

Cu bun motiv, acest eveniment va fi o oportunitate de a schimba idei si strategii, dat fiind faptul ca toti participantii pot contribui. Mai mult, acestia pot invata de la expertii din domeniile legate de sectorul prefabricatelor din beton.

 

Moldtech SL: Masinarii pentru Prefabricate din Beton

Moldtech, unul dintre sponsorii Congresului BIBM 2017, este un producator international de utilaje pentru elaborarea elementelor prefabricate din beton. Noi suntem specializati in productia de matrite pentru piese prefabricate din beton, cum ar fi mese basculante, matrite pentru grinzi si bancuri de productie pentru elemente precomprimate, matrite pentru coloane si echipamente pentru drumuri si infrastructuri pentru cai ferate.