Moldtech va participa, inca o data, la Show-ul Prefabricatelor. Show-ul Prefabricatelor 2015 tinut la Orlando, se va muta anul viitor la Nashville si suntem incantati, inca o data, sa participam la una dintre cele mai importante show-uri pentru elemente prefabricate din America de Nord.

„Show-ul Prefabricatelor 2016 va fi oficiata in capital Americana, Tennessee, Nashville. Hotelul Gaylord Opryland va avea onoarea sa gazduiasca acest eveniment. Un singur loc in care se vor afla furnizori importanti si specialisti in echipamente de top.”

Usile se vor deschide de la primele ore ale diminetii, pana seara tarziu, in functie de zi. In cadrul acestui eveniment, se vor tine intalniri, mese, show-uri, sesiuni de instruire, demonstratii de produse si tururi de statii pentru prefabricate, pe langa altele. Pe langa gama variata de activitati ce pot fi mentionate, in particularitate, NPCA Production & Quality School, The Precast Show Plant Tour, Industry Awards Luncheon and Master Precaster Class of 2016 Graduation, the opening of the Precast Village, sau Precast Show Education.

The Concrete Production Track, ce va avea loc viner, 4 Martie, va analiza cele mai bune practice din industria prefabricatelor, si va oferi participantilor cunostinte amanuntite despre aspectele esentiale ale calitatii betonului prefabricat.

Pe de alta parte, ca in fiecare an, Show-ul Prefabricatelor va premia acele organizatii din domeniul betoanelor, care au lucrat cel mai bine. In primul rand, the Creative Use of Precast (CUP) (Utilizarea Creativa a Prefabricatelor) (sponzorizat de Tricon Precast, LTD), se axeaza pe inovatia si profitabilitatea betonului prefabricate si ia in considerare aspecte precum, proiecte inovative, minimizarea costurilor, usurinta procesului de constructie si arta, si altele.

In al doilea rand, Premiul Pinnacle (sponsorizat de Spillman Company), recunoaste valoarea solutiilor ingenioase pentru posibilele probleme uzuale pentru statiile de prefabricate. Acesul poate fi foarte diversificat, incepand cu marketing-ul, siguranta, angajatii, etc.

„In al treilea rand, Programul NPCA Safety Awards (sponsorizat de The Cornerstone Insurance Group), recunoaste munca membrilor NPCA Producer, bazata pe siguranta in sectorul prefabricatelor din beton.”

In ultimul rand, Premiile pentru Sustenabilitate (the Sustainability Awards) sunt focusate pe minimizarea impactului asupra mediului in momentul fabricarii, transportarii si manipularii prefabricatelor din beton, la fel si bunastarea angajatilor.

Moldtech, in continua sa renovare a produselor si a serviciilor, asteapta cu nerabdare sa participe la Show-ul Prefabricatelor 2016. Acest targ reprezinta o oportunitate excelenta pentru profesionistii din industia prefabricatelor, de peste tot in lume, pentru a acumula si a schimba cunostinte si solutii elaborate. Acesta este un eveniment cooperant, pentru a invata si pentru a face pe altii sa invete.