Moldtech va participa anul viitor la Batimatec 2016, ce va fi organizat in Alger, Algeria. Anul trecut in mai, Moldtech a luat parte la editia 18 a evenimentului Batimatec (Salon International du Bâtiment, des Matériaux de Construction et des Travaux Publics). Acest eveniment a avut loc la palatul SAFEX pentru expozitii din Alger. Moldtech este nerabdatoare sa repete aceasta experienta, plina de aparitii, expozitii, conferinte si intalniri.

Inca de la prima editie din 2007, Baltimatec a devenit din ce in ce mai relevanta si mai importanta de-a lungul timpului. Cei aproximativ 100 de expozanti ce au participat in 2007, au fost inmultiti cu zece la ultimele editii. Expozantii vin de peste tot in lume.

„SAFEX (Société Algérienne des Foires et Exportations), la fel si BATIMATEC EXPO au jucat un rol foarte special in dezvoltarea acestui targ, de la inceputuri pana la ce a ajuns astazi.”

Subiectele discutate sunt strans legate de interesele profesionistilor din industria constructiilor. Expertii si consultantii din Algeria si de peste tot din lume, impart cunostintele si expertiza lor cu alti participanti.

Pe langa profesionistii ce au luat parte la eveniment si serviciile oferite la editiile recente Batimatec, au fost si participanti din medii variate: experti IT, auditori de calitate specializati in certificari ISO pentru calitate si protectia mediului, manageri de proiect, birouri de inginerie, universitati si scoli politehnice, companii de constructie, banci si companii de asigurari, si multi altii.

Securitatea si siguranta au fost, de asemenea prezente la Batimatec. Prevenirea focului si materialele rezistente la foc, la fel si alte materiale individuale si colective de protectie au fost expuse.

Sesiunile tehnice la Batimatec 2015 au tratat probleme diverse, cum ar fi „Solutii locale pentru beton pentru constructii”, organizata de grupul GICA, sau „ Avantajele unei productii locale, cazul cimentului si a betonului.”

Unul din sectoarele expozitiei a fost complet devotat materialelor de constructii. In aceasta categorie, au fost birouri de inginerie, producatori de echipamente – pentru statii de ciment, fabrici de caramizi, tigle, ceramica sau elemente prefabricate, cum ar fi betonul prefabricat- si producatori de materiale de constructii.

In cadrul evenimentului Batimatec 2015, Moldtech a avut oportunitatea de a isi expune utilajele si echipamentele pentru prefabricate din beton, si de a schimba – cu alti experti din industrie- cunostinte, viziuni si sugestii legate de tendinte si tehnici. Noi suntem dedicati sa furnizam clientilor nostri cele mai adecvate si mai noi solutii pentru prefabricate si suntem nerabdatori sa mai participam la Batimatec.