Moldtech va avea posibilitatea sa participe in calitate de expozant la unul din cele mai importante evenimente despre beton, la nivel mondial: INTERMAT Paris. La standul numarul 7 J 001, vom arata altor vizitatori si expozanti in ce anume suntem experimentati, in principal statii pentru fabricarea elementelor prefabricate din beton precomprimat de mari dimensiuni, bancuri de turnare, echipament pentru productia de prefabricate, sau mese basculante pentru elemente prefabricate din beton.

Intre 20 si 25 aprilie, Paris-Nord Villenpinte va organiza acest eveniment de mari proportii in lumea constructiilor, de la care companiile orientate spre viitor si oamenii de afaceri nu trebuie sa lipseasca. INTERMAT Paris a devenito intrevedere inevitabila pentru cei care doresc sa isi extinda afacerea in cadrul industriei constructiilor, si anume beton sau prefabricate din beton, printre altele. Un total de 41 de tari sunt reprezentate in cadrul acestui eveniment.

INTERMAT Paris a restructurat organizarea platformei sale, astfel incat vizitatorii sa poata gasi mai usor orice ar cauta. Gama larga de produse oferite in INTERMAT Paris este impartita in categorii bine diferentiate:

 1. Producerea si Utilizarea Materialelor de Constructii

Produsele din cadrul acestui bloc sunt masini si echipamente pentru industriile producatoare de materiale, pentru elaborarea elementelor prefabricate si pentru cariere si prelucrarea pietrei.

 1. Fabricarea Betonului, Transportul si Manipularea

Acest bloc cuprinde beton si mortar, utilaje si statii pentru realizarea elementelor prefabricate si precomprimate, pentru transport, manipulare si compactare, precum si masini destinate sa se aplece, invarta, sa taie si pentru tije de sudura pentru beton armat.

 1. Construirea si Santierele de Lucru

Statii, utilaje, echipament si instrumente din aceasta categorie sunt utilizate pentru finisarea lucrarilor, cofraje si esafodaj de schelarie (scaffolding), pompe de lucru si santiere de constructii.

 1. Ridicarea si Manipulartea

Asa cum le indica numele, exista echipamente si utilaje destinate manipularii si ridicarii materialelor incluse in acest grup.

 1. Foraj, Alezaj si Fundatii Speciale

Fundatii si echipamente speciale realizate in mod specific pentru foraj si proba de foraj, pentru a aduna si extrage materialele, se afla in centrul acestei categorii, impreuna cu echipamentele aferente pentru conducte, linii de conducte si montare de cablu, excavatoare de santuri si echipament de drenaj.

 1. Terasament si Inginerie Civila

Echipamentul care poate fi gasit aici are ca scop terasamentele, saparea tunelurilor, alezaj pentru galerii si construirea sinelor de cai ferate si de cai navigabile.

 1. Constructia si Mentenanta Infrastructurii Rutiere

Aceasta include utilajele si echipamentele necesare pentru a construi si intretine soselele din beton si asfalt si pentru a efectua lucrarile de cimentare aferente.

 1. Vehicule si Transport pentru Materiale, Echipamente si Oameni

Exista o serie de vehicule de teren, de exemplu, containere de gunoi, camioane, remorci, etc.

 1. Componente, Echipamente, Accesorii

In cadrul acestui bloc sunt motoare, generatoare de energie si emitatoare, compresoare, piese de uzura si alte componente si echipamente.

 1. Materiale

Aceasta categorie contine un numar mare de materiale, produse si aditivi, utilizate in constructii, precum beton prefabricat si beton, ori solventi din beton sau aditivi.

 1. Mediu, Lucrari de Demolare si Reciclare

Utilajele si echipamentele din cadrul acestei categorii sunt concepute pentru demolare, colectarea deseurilor, compactare, sortare si ambalare, procesarea deseurilor si reciclare, masurarea si detectarea poluantilor atmosferici, ventilatie si desprafuire. Exista de asemenea produse destinate corectarii zgomotului si vibratiilor in constructii, dar si pentru generare de energie intr-un mod prietenos in ceea ce priveste mediul.

 1. Topografie, Inginerie, Sisteme Automate si Tehnologii Noi

Produsele sunt impartite in urmatoarele subcategorii variate: Servicii de Inginerie, Sisteme Automate de Control, Echipamente de Testare si Masurare a Materialelor pentru Cladiri, Sisteme de Calcul si Tehnologii Noi.

 1. Servicii si Comunicare

Organizatiile si Companiile din aceasta categorie asigura vizitatorilor instruire, informatii si servicii referitoare la constructii, transport sau asigurare, doar pentru a mentiona cateva exemple. Acolo sunt incluse si publicatii si site-uri web, de semenea si antreprenori.

INTERMAT Paris ofera participantilor o oportunitate excelenta de a-si mari lista contactelor de afaceri si, in cele din urma, volumul lor de vanzari si de a-si imbunatati calitatea achizitiilor. Cifrele vorbesc de la sine: 65% dintre vizitatori influenteaza in mod direct achizitiile in cadrul companiilor lor, 42% dintre ei sunt directori in companiile lor si 66% dintre contactele profesionale achizitionate pe durata evenimentului intentionau sa investeasca.

Nivelul ridicat de satisfactie experimentat in randul participantilor este usor de explicat si de asemenea reflectat in numere: marea majoritate a vizitatorilor, pana la 96%, se bucura de o vizita satisfacatoare, iar spectacolele incanta 81% dintre expozanti. Mai mult, 87% dintre expozanti sunt multumiti de vizitatorii pe care i-au intalnit.

In general INTERMAT Paris este format din sase zile intensive, pline de intalniri de afaceri, conferinte de presa si imbunatatiri ale relatiilor cu clientii.

Premii pentru Inovatie

Inovatia este foarte recunoscuta la INTERMAT, dupa cum demonstreaza Innovation Awards. Competitia recunoaste cele mai inovatoare idei, intrarile expozantilor fiind evaluate de un juriu format din Europeni importanti, specializati in cercetare si industrie. Castigatorii sunt promovati cu succes la nivel national.