Moldtech SL:  Echipamente pentru statii pentru prefabricate din beton

Compania noastra, Moldtech SL, s-a infiintat acum 30 de ani, ca o mica afacere de familie, oferind servicii de reparare si mentenanta producatorilor de elemente prefabricate din beton. Acest lucru ne-a asigurat o experienta si o viziune unica a intregului sector; aspectele pro si contra si defectele diferitelor matrite si ale producatorilor, axandu-ne intotdeauna pe punctul de vedere a clientului final, producatorul de prefabricate din beton.

De-a lungul anilor, clientii nostri au inceput sa se intereseze, nu doar de serviciile de reparatii si mententanta, dar si de construirea de noi matrite pentru ei. Acest lucru a dus la crearea, in 1997, a brand-ului Moldtech SL, ca o noua divizie, sub care toate matritele si echipamentele urmau sa fie vandute.

Dupa o crestere exponentiala pe piata nationala, compania noastra este acum prezenta in Europa, America, Africa si Asia.

Evolutia noastra nu inseamna ca am uitat de valorile initiale, noi suntem in continuare angajati in oferirea unui serviciu excelent pentru toti clientii nostri.

Modul nostru de gandire este la fel ca al producatorului: produsul finit.