Cofraje prefabricate beton

Servicii

Proiectare si calcul structural

Moldtech proiecteaza si dezvolta propriile sale produse prin intermediul echipei sale de ingineri cu inalta calificare si folosind cele mai noi instrumente de proiectare 3D si calcule structurale.

Servicii de consultanta tehnica

Moldtech are un departament tehnic compus din ingineri cu inalta calificare si experimentati, care sunt la dispozitia clientilor nostri pentru cooperare in dezvoltarea produselor noi, in conformitate cu noile cerinte ale pietei.

Tehnicienii nostri pot studia solutii pentru oricare cerinta a clientilor nostri: proiectare matrite, calcul structural, proiecte la cheie si instruirea personalului.

Proiecte la cheie

Infiintarea unei fabrici noi pentru elemente prefabricate din beton este o sarcina dificila intrucat interactioneaza multi factori si totul trebuie sa fie coordonat pentru a asigura  un rezultat final optim. Acest lucru implica aprovizionarea de la diferiti furnizori, proiectarea configuratiei fabricii, controlul orarului de constructie, a costurilor si a calitatii, pentru a numi cateva.

Moldtech va poate oferi o solutie globala are include:

  • Servicii de inginerie
  • Servicii de consultanta si supraveghere
  • Fabricarea utilajelor si a instalatiilor
  • Automatizare si control
  • Lansare
  • Pregatire
  • Controlul calitatii

Logistica

Inca din faza de proiectare, departamentul nostru tehnic dezvolta utilajele luand in considerare solutia logistica optima, asigurand un transport sigur, dar in acelasi timp cautand sa reduca niste costuri de transport si instalare. In functie de analiza, echipamentul este trimis prin intermediul unor containere standard, containere ”deschise” (”open-top”), sau introduse direct pe nava, sau orice alta alternativa valabila.

In momentul cautarii celui mai bun traseu de aprovizionare folosim experti externi in logistica, experti care cunosc produsele noastre si care au contrastat experienta in trimiterea utilajelor grele si mari.

Inainte de ambalarea si pregatirea pentru transport, toate utilajele sunt testate in edificiile noastre si pot fi inspectate de catre client, asigurandu-se de faptul ca acestea respecta toate specificatiile convenite anterior.

Instalarea echipamentului

Toate echipamentele sunt livrate clientilor nostri si instalate, gata de utilizare. Moldtech va instiinta clientul, cu anticipare, cu privire la cerintele pe care fabrica ar trebui sa le indeplineasca pentru a avea o instalare de succes. Moldtech poate de asemenea sa efectueze o avaluare in ceea ce priveste configuratia fabricii.

Toate instalarile sunt efectuate de propii nostri muncitori calificati, incepand cu nivelarea suporturilor de utilaje pentru a testa productia si umplerea matritei cu beton.

Putem de asemenea sa-i asistam pe clientii nostri in subiecte precum selectia materiilor prime, etc… In plus, vom instrui personalul clientilor cu privire la modul de efectuare a lucrarilor de intretinere. Echipamentul este primit in mod oficial de catre clientul nostru de indata ce instalarea a fost finalizata, iar productia de testare dovedeste faptul ca  productia  poate avea loc prin atingerea standardelor dorite.

Tot personalul nostru responsabil de instalare va actiona in conformitate cu un plan de lucru de siguranta, va avea toata corespondenta necesara corespunzatoare si va fi incredintat cu echipamentul de siguranta necesar.

Intretinerea utilajelor

La Moldtechavem grija deosebita in pregatirea inginerilor, instalatorilor si a tehnicienilor nostri. Cei mai multi dintre ei au o vasta experienta in industrie.

Ei sunt bine pregatiti pentru sarcinile lor si vor asigura faptul ca intregul echipament va functiona in conformitate cu performantele sale preconizate. Design-ul robust al echipamentului nostru, combinat cu tehnologia dovedita garanteaza costuri reduse de intretinere si un minim de ore  de lucru pierdute din cauza intreruperilor productiei.

© 2016 Toate drepturile rezervate Cofraje-Prefabricate.ro