Cofraje prefabricate beton

Evenimente

Moldtech va participa ca si sponsor si expozant in cadrul BIBM 2017

Moldtech va participa ca si sponsor si expozant in cadrul urmatorului congres in Madrid in 2017, organizat de catre Federatia Europeana pentru Industria Prefabricatelor din Beton (BIBM). Vom putea fi localizati la standurile 64-65.

Moldtech la BATIMATEC 2016

Moldtech va participa anul viitor la Batimatec 2016, ce va fi organizat in Alger, Algeria. Anul trecut in mai, Moldtech a luat parte la editia 18 a evenimentului Batimatec (Salon International du Bâtiment, des Matériaux de Construction et des Travaux Publics). Acest eveniment a avut loc la palatul SAFEX pentru expozitii din Alger.

Moldtech prezent la Show-ul Prefabricatelor 2016

Moldtech va participa, inca o data, la Show-ul Prefabricatelor. Show-ul Prefabricatelor 2015 tinut la Orlando, se va muta anul viitor la Nashville si suntem incantati, inca o data, sa participam la una dintre cele mai importante show-uri pentru elemente prefabricate din America de Nord.

Moldtech la Intermat Paris

Moldtech va avea posibilitatea sa participe in calitate de expozant la unul din cele mai importante evenimente despre beton, la nivel mondial: INTERMAT Paris.

Moldtech la BATIMEC 2015

Moldtech va participa la ce-a de-a 18 editie a evenimentului Batimec (salon international du Bâtiment, des Matériaux de Construction et des Travaux Publics), la standul nu marul R/05. Acest eveniment va avea loc in data de 3-7 Martie, la palatul pentru expozitii, SAFEX, in Pins Maritimes, Alger (Algeria).

Moldtech la evenimentul BIG 5 Saudi in Jeddah

Moldtech va participa ca si expozant, la evenimentul The Big 5 Saudi ce va avea loc in data de 9-12 Martie, 2015, in Regatul Arabiei Saudite. Acest eveniment se adreseaza profesionistilor din domeniul constructiilor, clientilor acestora, proiectantilor sau constructorilor.

Moldtech la prezentarea prefabricatelor in 2015

Moldtech va participa la Prezentarea Prefabricatelor in 2015 gazduita de Orlando, din data de 5 si pana in data de 7 martie. Numarul standului sau va fi 1339.

Congres ZBI

Modtech vede oportunitatea de a lua parte ca si expozant la una dintre cele mai importante evenimente legate de prefabricate si betoane, de peste tot in lume. Pentru prima data, vom putea fi vizitati la Congresul ZBI, la standul numarul 2.

Moldtech participa la Feria Bauma Conexpo din India

Moldtech va participa la urmatoarea expozitie Bauma Conexpo India 2014 din Delhi, in data de 17-20 Noiembrie. Vom fi la standul cu numarul H5.E30 (Indoor Hall).

Moldtech la BIG 5 Dubai 2014

Moldtech va participa la urmatorul eveniment Big 5, la expozitia Middle East Concrete 2014 in Delhi, pe data de 15-18 Decembrie. Ne puteti gasi la standul cu numarul: MEC H101, la sectiunea Beton din Orientul Mijlociu.

Moldtech va participa la Feria Big 5 Saudi in Jeedah

Moldtech va participa la urmatoarea expozitie Big 5 Saudi 2014, in Jeedah, pe data de 9-12.

Moldtech la Feria Concrete Show in India

Moldtech va participa la urmatoarea expozitie Concrete Show din India, in Bombay, pe data de 13-15 Martie.

© 2016 Toate drepturile rezervate Cofraje-Prefabricate.ro