Moldtech a aprovizionat in Iunie 2015 un set de separatoare magnetice pentru ROANSA si o serie de mese fixe, echipate cu separatoare magnetice pentru Grupul Ortiz.

 

Separatoare pentru ROANSA

ROANSA (Roura-Anglada S.A.) este o companie specializata in elemente precomprimate din beton, ce ofera o varietate de produse si servicii, atat pentru lucrari publice, cat si pentru cladiri rezidentiale si industriale. Echipa tehnica calificata a profitat de experienta lor in acest sector si a tehnologiilor de ultima generatie disponible, pentru a dezvolta tehnici de constructie moderne si sustenabile, in cadrul celor mai inalte standarde.

Compania spaniola a avut nevoie sa dezvolte o unealta speciala pentru mese, pentru a produce un nou tip de panouri prefabricate din beton cu imbinare cu lamba si uluc. In acest scop, acestia au apelat la compania Moldtech pentru aprovizionarea cu un total de 6 separatoare cu lungimile de 6m si inaltimile de 15cm, fixate cu magneti.

Fiecare separator are un total de 5 magneti de cate 900kg, protejate de o anvelopa ce previne betonul sau murdaria din interiorul separatorului, dar in acelasi timp, permite betonului sa curga si sa se egalizeze, fara a intampina obstacole. In plus, acesta are doua inele detasabile, pentru extragerea separatoarelor si inele de sigilare in partea inferioara, la fel si o fateta triunghiulara pe partea superioara.

Aceste separatoare sunt proiectate cu imbinari cu lamba si uluc pe ambele parti laterale, pentru a le plasa in pozitie intermediara, intre partile laterale ale meselor, si pentru a produce un numar de panouri cu inaltimi joase.

 

Mese si separatoare pentru Grupul Ortiz

Grupul Ortiz este o companie multinationala cu sediul central in Madrid. Activitatea cuprinde o gama variata de proiecte si servicii in 5 domenii: Concesiuni, Energie, Constructii, Servicii si Proprietati. In 2014, grupul a atins un profit de 412.4 milioane de euro.

Una dintre companiile ce fac parte din grupul INDAGSA, a carei activitate principala este proiectarea si dezvoltarea sistemelor de cladiri pentru constructii bazate pe utilizarea elementelor structurale armate prefabricate din beton.

Unul dintre proiectele cele mai impresionante a companiei consista in constructia a 482 de locuinte in Wilayah, Algeria. O parte din echipamentele cerute pentru a demara acest proiect au fost 2 mese fixe cu separatoare speciale, pentru productia de fasii cu grosimi de pana la 150mm.

Una dintre mese au dimensiuni efective de 23.6×3.2m, in timp ce cealalta masa are dimensiunea de 35.4×3.2m.

Pentru a grabi procesul de intarire, dar si a productivitatii, mesele au fost concepute cu un sistem de incalzire cu tuburi nervurate pentru incalzirea cu apa calda, si cu un set de 12 vibratori pneumatici , pentru masa cu lungimea de 23.6 m si 18 vibratori pneumatici pentru masa cu lungimea de 35.4.

Conform cerintelor de transport, mesele au fost divizate in module, ce vor fi asamblate la destinatie, in Septembrie 2015 de catre Moldtech, S.L., de catre echipa specializata cu punerea in functiune. Odata ce instalatia este completa, un test de performanta a meselor va fi executat impreuna cu instruirea corespunzatoare a operatorilor, in scopul de a se asigura ca obiectivele de productie vor fi indeplinite. Intstruirea mai implica chestiuni legate de curatarea si mentenanta, pentru a asigura utilizarea adecvata a echipamentului si sa garanteze durabilitatea si calitatea elementelor prefabricate.

Separatorii aprovizionati acestei mese sunt proiectati conform cerintelor sistemului de constructii proiectat de INDAGSA. Moldtech a raspuns inca o data cerintelor proiectului clientului, oferind standardele obisnuite de calitate si competitivitate, ce permit clientilor nostri sa concureze intr-un mod de succes.