Moldtech va participa ca si sponsor si expozant in cadrul urmatorului congres organizat in Madrid, in 2017, de catre Federatia Europeana pentru Industria Prefabricatelor din Beton (BIBM). Ne puteti gasi la standurile 64-65.

Moldtech, o companie producatoare de matrite pentru prefabricate din beton, este sponsor la cea de-a 22-a editie a Congresului BIBM, ce va avea loc in data de 17-19 mai in capitala Spaniei. Acesta este un eveniment celebrat o data la 3 ani, inca din 1954, in cadrul caruia sute de reprezentanti ai industriei de piese prefabricate din beton iau parte.

Acest eveniment intampina cumparatori si producatori, furnizori, companii de constructii, experti si cercetatori, si chiar politicieni. In cadrul ultimei editii, au participat in jur de 600 de persoane din aproape 43 de tari din toata lumea. Cu toate astea, cel mai bun lucru este ca, este cel mai probabil, aceste numere vor creste la Congresul BIBM din 2017 din Madrid.

 

Succes complet la ultima editie a Congresului BIBM

Primirea calduroasa a ultimei editii din cadrul acestui eveniment, Congresul BIBM 2014, gazduita in Istanbul, Turcia, a fost, in mare parte, datorata CPI Worldwide, de vreme ce ei au promovat acest eveniment la nivel international. Datorita acestora, ultima editie a devenit una dintre cele mai importante editii organizate de European Federation of the Precast Concrete Industry (Federatia Europeana a Industriei Prefabricatelor din Beton), inca de la jumatatea secolului XX. In 2017, asa cum era de asteptat, CPI Worldwide va prelua initiativa in organizarea pregatirilor congresului, pentru a promova evenimentul la nivel international.

Mai mult, trebuie mentionat faptul ca Congresul BIBM din 2014 a coincis in Instanbul cu oficierea unui alt eveniment, conferinta anuala denumita International Prestressed Hollowcore Association (Asociatia Internationala a Prefabricatelor cu Goluri). Fara indoiala, aceste circumstante au avut un beneficiu pentru ambele evenimente.

Prin urmare, s-a cazut de acord ca conferinta IPHA sa aiba loc in Madrid anul viitor, in 2017. Mai mult, aceasta va fi organizata in acelasi hotel si acelasi centru de conferinta ca si in cazul Congresului BIBM, la Centru de Conferinte al Hotelului Madrid Marriot Auditorium.

Nu este un aspect suprinzator faptul ca orasul Madrid a fost ales in cadrul intalnirii Consiliului BIBM  din aprilie 2015, deoarece capitala spaniola intruneste toate conditiile necesare pentru a depasi cifrele de la congresul anterior. Un alt motiv important este acela ca industria constructiilor din Spania a fost in plina recuperare in ultimii 3 ani. Perioada de criza economica in care Spania (ca si alte tari) a avut de suferit, a ajuns la sfarsit.

Madrid este una dintre capitalele cu un grad turistic ridicat din intreaga Uniune Europeana. In plus, Spanish National Precast Concrete Industry Association (ANDECE) (Asociatia Nationala Spaniola a Industriei Prefabricatelor din Beton) isi are centrul aici. Aspectele mentionate mai sus, sunt doar cateva dintre motivele pentru care capitala Madrid reprezinta locatia ideala pentru a organiza congresul ce atrage vizitatori din diferite parti ale lumii.

 

Programul conferintei din cadrul Congresului BIBM 2017

Programul conferintei din cadrul Congresului BIBM 2017 este in stransa legatura cu industria elementelor prefabricate din beton si a matritelor. De altfel, conferinta va aborda si alte aspecte, cum ar fi reprezentantii grupurilor de interese si aspecte politice si tehnice legate de industrie.

Prelegerile vor fi sustinute de lectori prestigiosi din diverse tari, profesionisti care vor veni la Congresul BIBM 2017 pentru a-si arata punctele de vedere privind situatiile curente si viitoare ale industriei produselor prefabricate din beton.

Pe buna dreptate, acest eveniment va fi o oportunitate ideala de a schimba idei si strategii, dat fiind faptul ca toti participantii isi pot aduce contributia. Mai mult, acestia pot invata de la experti din toate domeniile legate de sectorul prefabricatelor din beton.

 

Moldtech SL: Utilaje pentru Prefabricate din Beton

Moldtech, unul dintre sponsorii Congresului BIBM 2017, este un producator international de utilaje pentru productia elementelor prefabricate din beton. Suntem specializati in productia de matrite pentru piese prefabricate din beton, cum ar fi mesele basculante, matritele pentru grinzi si bancurile de productie pentru elemente precomprimate, matrite pentru coloane si echipamente infrastructura drumurilor si cailor ferate.