Moldtech va participa la Prezentarea Prefabricatelor in 2015 gazduita de Orlando, din data de 5 si pana in data de 7 martie. Numarul standului sau va fi 1339.

NPCA (National Precast Concrete Asociation) Asociatia Nationala a Betonului Prefabricat este unul din motoarele din cadrul Prezentarii Prefabricatelor, impreuna cu ACPA (American Concrete Pipe Asociation) Asociatia Americana a Tuburilor din Beton si CPCI (Canadian Precast Prestressed Concrete Institution) Institutul Canadian de Prefabricate din Beton Precomprimat. Aceasta Prezentare a Prefabricatelor este sponsorizata in principal de catre Muka Development Group (Titan II Precast Management System), Systemul Titan II de Management al Prefabricatelor. Alti sponsori sunt Concrete Sealants, Inc sau Taylor, printre multi altii.

Bufete, spectacole, intalniri, demonstratii de produse, mic dejun, turnee sau cursuri sunt unele dintre componentele acestui eveniment. Usile se deschid de obicei dimineata foarte devreme (in mod normal la ora 6 am) pana seara (ora 6 pm pana la amiaza, in functie de zi). Prezentarea Prefabricatelor nu lasa rece nici un vizitator. Industria vasta a betonului prefabricat isi gaseste locul aici.

Premii in cadrul Industriei Prefabricatelor

In fiecare an, Prezentarea Prefabricatelor premiaza companiile sau oamenii care au realizat cele mai multe in industria betonului prefabricat, aceia multumita carora betonul prefabricat a devenit un material valoros, caracterizat ca fiind cel mai adaptabil si dinamic material de contructie din zilele noastre.

Aceste premii se bazeaza pe calitatea procedurilor, masurile de siguranta disponibile in faza de productie, dar si pe inovatie si creativitate.

Receptia (The Salute to Excellence Awards) pentru Premiile Salut Excelentei recunoaste realizarile membrilor (National Precast Concrete Asociation) Asociatiei Nationale a Betonului Prefabricat. Ofera  o sansa excelenta de a multumi echipei pentru dedicarea lor si munca de succes de asemenea.

Exista diferite tipuri de premii:

Premiile CUP

(The Creative Use of Precast Awards) Premiile pentru Utilizarea Creativa a Prefabricatelor sunt sponsorizate de catre Tricon Precast, Ltd. Si pune accentul pe inovatia si profitabilitatea betonului prefabricat. Proiectele se impart in doua categorii: Proiecte Subternate si Deasupra Solului (Underground and Above-Ground projects).

Decizia juratilor depinde de mai multe aspecte, care sunt in mare parte urmatoarele: inovare de proiect, economii de costuri si economii de program, usurinta procesului de constructie si a artei (doar in proiectele Deasupra Solului).

 

Premiile Pinnacle

Compania Spillman este sponsorul Premiilor Pinnacle. Membrii Producatori ai (National Precast Concrete Asociation) Asociatiei Nationale a Betonului Prefabricat concureaza pentru a veni cu cea mai buna solutie la problemele uzuale care au loc in statiile de prefabricate.

In timpul Prezentarii Prefabricatelor diferite companii isi prezinta ideile si fiecare statie voteaza una dintre ele. Premiul Pinnacle este acordat participantului care acumuleaza mai multe puncte.

Intrarile pot fi foarte diverse, de la solutii mecanice la programe de recunoastere a angajatilor, noutati in domeniul marketing-ului, sau imbunatatiri in ceea ce priveste masurile de securitate. Fiecare idee este potrivita pentru concurs atata timp cat este proaspata si nu a mai fost premiata inainte, nu a mai fost vanduta, patentata si indeplineste standardele de siguranta si de bune practici de afaceri stipulate.

Premii de Siguranta

Premiile de Siguranta ANBP (NCPA) sunt organizate de catre Siguranta ANBP, (Health & Environment Comitee) Comtetul de Sanatate si Mediu. Dupa cum ii indica numele, acest program recunoaste munca Membrilor Producatori ANBP pe baza sigurantei in industria prefabricatelor din beton.

Premii de durabilittate

Tuturor membrilor Producatori si Asociati ai ANBP in stare buna in timpul perioadei de raporatare, li se acorda oportunitatea de a lua parte la aceasta competitie.

Premiile sunt impartite in patru blocuri: Intrare de Proiect pentru Membrii Producatori, Intrare de Proiect pentru Membrii Asociati, precum si Intrarea Companiei/a Statiei, atat pentru Membrii Producatorii, cat si pentru Membrii Asociati.

In afara de castigatorul fiecarei categorii, vor exista mentiuni onorabile pentru alte intrari. Castigatorii si intrarile aprobate vor fi publicate pe site-ul web al Asociatiei Nationale a Betonului Prefabricat, cel al Precast Solutions si Precast Inc. In acesle publicatii va fi loc pentru descrierea tuturor castigatorilor.

In raport cu tema pe care intrarea trebuie sa o respecte, in mod evident se invarte in jurul durabilitatii in industria prefabricatelor din beton. Este un concept larg, axat in special pe reducerea impactului asupra mediului in fabricarea, transportul si manipularea prefabricatelor din beton si bunastarea angajatilor.