Moldtech va participa ca si expozant, la evenimentul The Big 5 Saudi ce va avea loc in data de 9-12 Martie, 2015, in Regatul Arabiei Saudite. Acest eveniment se adreseaza profesionistilor din domeniul constructiilor, clientilor acestora, proiectantilor sau constructorilor. Acest eveniment international de constructii asigura vizitatorilor si participantilor oportunitati excelente pentru a creste si a se dezvolta in cadrul unor ramuri variate din industria de constructii, din care prefabricatele din beton nu pot fi lasate in urma. Importanta in continua cresterea a evenimentului Big 5 Show de-a lungul anilor se intelege de la sine.

„ Expozanti venind de pe toate continentele isi vor expune cele mai noi si mai inovative produse din cadrul prefabricatelor din beton si din cadrul industriei de constructii. In plus, actualul angajamenet fata de mediu nu a fost uitat in momentul proiectarii si constructiei produselor. Italia, Korea de Sud, Suedia, Egipt sau Spania, sunt unele dintre tarile participante la acest eveniment, pentru toate industriile de constructii. “

In cadrul acestui Show 2015, locul de intalnire va fi extins cu aproape 11.000 m², incluzand parcarea, cafenelele, spatiul in aer liber pentru expozanti si zona PMV, spatiile pentru workshop-uri si seminarii, si inca doua hale. Una dintre aceste hale include Zona PMV & Beton, o zona dedicata in totalitate PMV-ului si a betonului, cum este si indicat in denumirea zonei, datorita cresterii utilizarii a unor asemenea materiale versatile, cum este betonul. Inauntrul fiecarei zone, se pot gasi diferite produse, precum, echipamente utilizate in fazele de prelucrare a prefabricatelor din beton, cofraje, amestecuri si produse pentru finisaje din beton.

Legat de spatiul in aer liver, PMV Zone, echipamentele pentru terasamente, ridicare si acces vor fi expuse in aceasta zona. Mai mult, generatoare si numeroase masinarii grele, impreuna cu accesoriile acestora, vor fi disponibile in acest loc.

Iata cateva cifre menite sa explice in mod obiectiv, succesul acestui eveniment: peste 500 de expozanti vor contribui la succesul acestui Show, Moldtech fiind unul dintre ei. Numarul total de participanti se va ridica la 15.874, si vor fi mai mult de 7500 produse, clasificate in Materiale de Constructie & Produse de Finisaj si Produse din Beton & PMV. Cateva exemple incluse in prima categorie sunt conductele, software si IT, produse de gestionare a echipamentelor si servicii, sau materiale, precum marmura, ceramica si piatra.

„ In ceea ce privesc Produsele Beton & PMV, in cadrul evenimentului se pot gasi urmatoarele produse: echipamente de dozare, produse chimice pentru constructii & produse amestecate, productii prefabricate & echipamente, macarale & echipamente de acces, echipamente de instalatie la fata locului, etc.”

Nu in ultimul rand, evenimentul Big 5 Saudi 2015 va mai organiza, pentru prima data, 26 de evenimente educative. In mod eficient, workshop-uri certificate gratuite, cursuri si seminarii de instruire vor fi puse la dispozitia fiecarui vizitator, ce doreste sa isi extinda cunostintele in materie de constructii, inclusiv cunostintele despre prefabricatele din beton.

 

Ghidul oficial al Show-ului Big 5 2015

Aceasta publicatie este unica sursa de informatii despre acest eveniment, continand detalii despre workshop-uri, seminarii si demonstratii live, expozanti, planul etajelor, produse si servicii oferite, la fel si alte informatii de baza, pentru vizitatori. Aceasta poate deveni o unealta de marketing importanta pentru acei expozanti care doresc sa isi aleaga locul in cadrul acestei publicatii.

 

Clubul Platinum Big 5

Acest club este accesibil numai pe baza de invitatie. Clubul este proiectat pentru cei mai importanti profesionisti din domeniul constructiilor din Orientul Mijlociu si Asia. Clubul Platinum Big 5 are ca obiect punerea in contact a membrilor, pentru ca acestia sa isi largeasca aria de conexiuni, si pentru a-i asigura de asistenta personalizata in turul de expozanti si servicii VIP in cadrul expozitiei.

 

Sponsori

In cadrul evenimentului exista un numar variat de sponsori, precum Rajhi Steel. Fara sprijinul acestora, acest eveniment nu putea avea atata succes.