Moldtech va participa la ce-a de-a 18 editie a evenimentului Batimec (salon international du Bâtiment, des Matériaux de Construction et des Travaux Publics), la standul nu marul R/05. Acest eveniment va avea loc in data de 3-7 Martie, la palatul pentru expozitii, SAFEX, in Pins Maritimes, Alger (Algeria).

Acest eveniment nu ar fi avut loc fara munca de apreciat a organizatorilor: SAFEX (Société Algérienne des Foires et Exportations; Trade Fair and Exportation Algiers Company) si BATIMATEC EXPO.

Societatea BATIMEX Expo a stabilit relatii cu organisme si institutii internationale, lucrand intens pentru a obtine promovarea schimbului economic cu acordurile de cooperare nationala.

„Batimec a fost prima data celebrat in 2007. Mai mult de 100 de expozanti si-au expus produsele si serviciile, jumatate dintre ei avand perspective promitatoare pentru editiile urmatoare. De atunci, Batimec a dobandit importanta si un volum in crestere, de-a lungul anilor.”

In cadrul ultimei editii, Batimec a atins cel mai mare numar de expozanti: 1000, venind din 24 de tari diferite. In 2014, au existat sectoare de expozitii, impartite in urmatoarele categorii:

 

Materiale de constructie

Acest sector include birouri de inginerie, producatori si echipament – pentru statii de ciment, caramizi, tigle, ceramica sau elemente prefabricate, precum betonul prefabricat-, si producatori de materiale de constructii.

 

Acomodare si constructii

Lucrari

Aceasta categorie a lasat un spatiu intreg pentru materiale: diferite materiale de consturctie, materiale prefabricate si precomprimate – de exemplu, betonul prefabricat-, sau materiale si proceduri noi de constructie. Alte domenii conexe sunt urmatoarele: izolatii si materiale rezistente la apa, rame, antablamente, materiale de cofrare, constructii cu proprietati chimice, instalatii sanitare, incalzire – apa, incalzire si aer conditionat-, sisteme heliocentric, vopsire, lustruire si decoratiuni, podele, accesorii si acoperitoare pentru pereti, acoperire cu tigle si accesorii.

 

Dulgherie   

Include lemn, metal si lucrari din PVC, usi industriale, articole de fierarie si feronerie.

Electricitate si sisteme integrate

Aceasta categorie cuprinde acele elemente legate de constructii, ce functioneaza pe baza de electricitate sau combustibil: electricitate in cladiri, iluminat public, ascensor si elevator si sisteme integrate.

Conducte si circuite

Acest grup a fost proiectat sa se ocupe cu tratarea apei si circuitelor sanitare.

 

Echipamente si unelte

In cadrul acestei categorii, au fost prezentate utilaje si motoare pentru cariere si locuri de constructii, si utilaje si echipamente pentru producatorii de beton. Mai mult, se pot gasi si diferite mijloace de transport, cum ar fi camioane pentru transportul betonului, si vehicule de marfa. In cele din urma, uneltele si echipamentele individuale si colective au fost, de asemenea, prezente in cadrul acestei categorii.

Materiale de securitate

Siguranta si securitatea nu puteau lipsi din cadrul evenimentului Batimec. Nu doar ca au fost materiale de prevenire si preventie in cazul incendiilor, dar si diferite materiale de protectie, individuale si colective.

Servicii

In cadrul evenimentului Batimec, s-au putut gasi o gama variata de servicii profesioniste, cu specialisti in tehnici de calcul, calitate si certificari ISO sau servicii despre protectia mediului. Mai mult, laboratoarele specializate, manageri de proiecte de lucru, arhitecti, birouri de proiectare si arhitectura, birouri de inginerie, universitati si scoli de prestigiu, companii de constructii, banci si politici de asigurari, corporatii financiare si distribuitori, au luat parte la acest eveniment ambitios.

 

Batimatec 2015

Ca si in editiile anterioare, vor exista aparitii si expozitii, la fel si conferinte si intalniri, in timpul evenimentului ce urmeaza, Batimec 2015. Subiectele discutate vor trata probleme curente a profesionistilor din domeniul constructiilor. Diferiti specialisti si consultanti din Algeria si din alte parti ale lumii, vor imparti cunostintele si expertiza lor, cu restul participantilor.

Batimatec este o necesitate pentru fiecare producator, fabricant sau furnizor din domeniul constructiilor. Moldtech isi va expune utilajele si echipamentele pentru productia de prefabricate din beton, si va profita din plin de noile tendinte, tehnici si sfaturi de la alti experti din domeniu. Acest lucru ne va ajuta in angajamentul si in furnizarea clientilor nostri cu cele mai bune si mai inovative solutii!