Modltech este deja parte din ANIPPAC din Mexic, National Association of Industries for Precast and Prestressed Concrete (Asociatia Nationala a Industriilor pentru Prefabricate din Beton).

ANIPPAC are ca scop promovarea si dezvoltarea utilizarii de structuri prefabricate si de elemente precomprimate in constructia cladirilor, infrastructurilor si a constructiilor in general.

Fondat in 1966, grupul ANIPPAC s-a format impreuna cu companiile de elemente precomprimate si prefabricate din beton, companii structurale si arhitecturale.

ANIPPAC asigura informatii si suport arhitectilor si inginerilor, care doresc sa incorporeze metode moderne de constructie in proiectele lor, obtinand avantajele precomprimarii si prefabricarii in realizarea lucrarilor lor. ANIPPAC se afla in dialog constant cu Mexican Chamber of Construction Industry CMIC (Camera Mexican pentru Industria Constructiilor), The National Chamber of the Industry Transformation CANACINTRA (Camera Nationala a Transformarii Industriei), si Mexican Institute of Cement and Concrete IMCYC (Institutul Mexican pentru Ciment si Beton IMCYC) din Mexic.

In momentul de fata, ANIPPAC este compus din cele mai importante companii, cu standardele cele mai inalte de calitate din industria constructiilor din Mexic, iar compania Moldtech s-a alaturat acestui grup de companii lidere, pentru a sprijini cresterea industriei constructiilor din Mexic, contribuind cu matrite si utilaje de ultima generatie, pentru prefabricate, in constructia de case, cladiri industriale si lucrari publice.

Functiile ANIPPAC sunt de a extinde clase, tipuri, locuri de munca, proprietati, aplicatii si avantaje ale acestor elemente precomprimate si prefabricate. ANIPPAC depune eforturi pentru etica in afaceri intre companii, furnizori si consumatori din industria prefabricatelor, precum si referitor la aplicarea sau utilizarea elementelor precomprimate sau prefabricate.

Noi, cei de la MOLDTECH, cooperam cu ANIPPAC, oferind sfaturi tehnice in domeniu prefabricatelor, sprijin in cadrul evenimentelor si informatii tehnice asociatilor nostri.

In continuare, MOLDTECH sprijina companiile inovative, punandu-le la dispozitie o experienta de mai bine de 30 de ani in matrite si utilaje pentru elemente precomprimate din beton.

ANIPPAC- www.anippac.org.mx

Moldtech SL – www.moldtechsl.es

Agent de vanzari Mexico

D-nul Luis Buitrón – buitron@moldtechsl.es +52 1442 186 33 42, Querétaro, MX