Moldtech continua sa dezvolte noi sisteme de constructie cu ajutorul modulelor prefabricate din beton pentru diferite tipuri de cladiri.

Aceste matrite pentru module prefabricate din beton sunt facute la comanda pentru fiecare proiect, in conformitate cu nevoile specifice a clientului. Modulele prefabricate din beton sunt elemente de constructie utilizate in celulele inchisorii, scoli prefabricate, locuinte prefabricate sau toalete publice, printre altele.

Unul dintre aspectele cele mai semnificative ale acestor matrite pentru modulele precomprimate din beton este ca baza matritei poate fi auto-pliabila. In acest fel, peretii matritei nu necesita conicitate pentru ca aceasta sa fie extrasa in conditii optime.

Aceste module pot fi cu un singur compartiment sau cu compartimente multiple, si pot sa fie modelate cu podele sau tavane, in functie de cerintele proiectului de constructie. Modulele cu un singur compartiment sunt acelea care contin o singura camera. Sunt utilizate in mare parte pentru productia de statii. Asadar, matritele acestora au o performanta maxima in cadrul productiei, comparand cu procesul de asamblare si de constructie finala.

Modulele cu compartimente multiple, in contrast cu cele mentionate, contin mai multe camere in aceeasi structura si sunt utilizate in productia la fata locului (pentru care transportul rutier este necesar) si pentru productia de statii. Acestea permit reducerea numarului de imbinari in constructii si reduc considerabil numarul de ore de lucru. Scopul final este de a atinge cel mai inalt grad de productivitate in procesul de turnare, de asamblare si de productie finala.

Mai mult, matritele pentru elemente prefabricate din beton pot incorpora sisteme rapide de detensionare, platforme de lucru, sisteme de vibratori exteriori, sisteme de incalzire, echipamente de manipulare si ridicare, precum si sisteme hidraulice de deschidere si evacuare.

Avantajele matritelor pentru module prefabricate din beton

Acest sistem are o serie de avantaje, in comparatie cu alte sisteme de productie. In primul rand, matritele pentru module prefabricate din beton sunt proiectate pentru a atinge o implementare rapida a proiectului cu un numar minim de munca. In consecinta, acestea duc la economisirea si simplificarea procesului de constructie la fata locului.

Mai mult, productia in masa permite reducerea considerabila a timpilor de livrare.

Instalatia electrica si sistemul de aprovizionare cu apa pot fi integrate in matritele pentru module prefabricate din beton. Acestea permit formelor de goluri sa asigure finisajului peretelui exterior, in conformitate cu cerintele proiectului de constructii.

Un alt avantaj al acestor matrite este ca rama usilor si a ferestrelor poate fi integrata in modulul din beton in timpul procesului de formare. Pe langa acestea, sistemul permite integrarea altor elemente, cum ar fi tuburi de ventilatie si grilaje, tevi de apa (pentru aprovizionarea cu apa si evacuare), sau elemente pentru instalatia electrica.

La final, datorita sistemului de productie, finisajul final si ansamblul de elemente – cum ar fi toaleta sau accesoriile de iluminat, mobile, etc. – pot fi produse in acelasi lant de aprovizionare.

Moldtech: matrite pentru elemente prefabricate din beton

Moldtech este un lider in productia de matrite pentru elemente prefabricate din beton, cum ar fi, mese basculante, matrite pentru grinzi sau matrite mai sus mentionate pentru productia de module prefabricate din beton.

Echipa noastra de profesionisti este complet calificata pentru a colabora cu proiectul dumneavoastra de constructii, daca va doriti.

Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de aceasta cooperare, responsabilitatile noastre ar putea fi, pe langa altele, o analiza detaliata a necesitatilor specifice a proiectului dumneavoastra, efectuarea de calcule structurale a piesele ce trebuiesc fabricate, proiectarea planurilor de fabricatie sau plan de executie, sau asigurarea de asistenta tehnica in productia a primelor piese, sau suport tehnic pentru instalarea modulelor la locul de constructie.