Moldtech lucreaza la realizarea matritelor pentru beton prefabricat si are mai mult de 30 de ani de experienta in industria elementelor prefabricate.

Aceasta companie a inceput ca o mica afacere de familie care a efectuat mai multe proiecte referitoare la intretinerea betonului prefabricat si reparatii. Cu toate acestea, clientii Moldtech au inceput sa solicite, in plus, constructia de noi echipamente.

In acest moment suntem prezenti in Europa, America, Africa si Asia, unde dezvoltam proiecte destinate realizarii matritelor pentru beton prefabricat pentru lucrari publice, industriale si rezidentiale.

Matritele pentru beton prefabricat si restul echipamentului Moldtech sunt proiectate intr-un mod complet personalizat, in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Tehnicienii si inginerii Moldtech sunt specializati in utilizarea unor instrumente si tehnici cu cele mai recente evolutii tehnologice, in vederea satisfacerii obiectivelor clientilor nostri.

Anumite caracteristici ale matritelor pentru beton prefabricat, proiectate de catre Moldtech pentru lucrari industriale, rezidentiale si publice, sunt exprimate mai jos:

Matrite pentru beton prefabricat: Lucrari Industriale

Mese basculante

Matritele pentru beton prefabricat care vizeaza constructia de panouri variaza in functie de grosime si lungime, pentru cladiri industriale, rezidentiale si comerciale. Mesele basculante pentru panouri industriale, in special, au de obicei o banda fixa, cealalta banda fiind de pliere.

Dimensiunea panourilor depinde de tipul separatoarelor care sunt utilizate, de exemplu, benzile magnetice. Mai mult decat atat, mesele basculante sunt echipate cu un sistem de vibratii cu vibratori electrici sau pneumatici care permit o compactare de calitate a betonului. Optional, acestea incorporeaza un sistem de tubulatura pentru incalzire in vederea accelerarii procesului de intarire a betonului.

Mese fixe

Matritele pentru beton prefabricat, pentru productia de predale prefabricate din beton, plansee si fasii pentru faruri cu faza scurta. Dimensiunile fiecarei structuri depind de necesitatile proiectului clientului. In plus, mesele fixe incorporeaza, de asemenea, un sistem de vibratii compus in mod normal din vibratori pneumatici.

Matrite pentru Grinzi si Bancuri pentru Elemente Precomprimate

Echipamentul este compus dintr-un sistem de bancuri universale, capete de pretensionare si matrite laterale pentru grinzi.

 • Bancuri Universale. Structura cu diverse gauri de foraj pentru a produce piese cu latimi diferite.
 • Echipamente si Capete de Precomprimare. Sistemul de capete este compus dintr-un cap activ si unul pasiv, pentru productia de elemente precomprimate. Design-ul capetelor variaza in functie de capacitatea maxima de precomprimare ceruta de client.
 • Matrite Laterale pentru Grinzi. Aceste matrite sunt utilizate in fabricarea segmentelor de grinzi si a pieselor pentru productia structurilor cu inaltimi si latimi diferite.
Matrite Autoportante pentru Fasii cu Sectiune Dublu T

Matrite pentru elemente prefabricate din beton orientate spre construirea cladirilor industriale si comerciale. Matrita autoportanta pentru fasii cu sectiune dublu T este echipata cu un sistem de vibratii cu vibratori electrici sau pneumatici, precum si un sistem de incalzire.

Matrite pentru Coloane
 • Matrita Manuala Simpla pentru Coloane. Matrita folosita in fabricarea coloanelor armate
 • Matrite hidraulice pentru Coloane. Matrita folosita la producerea simultana a doua grinzi armate, fieare dintre ele avand grosime diferita.
 • Matrita Versatila pentru Coloane. Matrita folosita la fabricarea grinzilor cu proemintente pe patru parti laterale si inaltimi diferite.
Matrite pentru Beton Prefabricat: Lucrari Rezidentiale

Printre matritele pentru beton prefabricat, pentru lucrari rezidentiale, exista echipamente care se folosesc si in lucrari industriale precum mese basculante, mese fixe si matrite pentru coloane. In plus, se utilizeaza urmatoarele echipamente:

Baterii Verticale pentru Panouri

Utilaje folosite la fabricarea panourilor cu un finisaj perfect pe ambele parti laterale. Ocupa un spatiu minim. Panourile masinii sunt adaptate in conformitate cu specificatiile clietului si necesitatile proiectului.

Matrite Speciale pentru Pereti Dubli

Matrite pentru elemente prefabricate din beton folosite la productia peretilor dubli, armati de tip sandwich. Matrita speciala pentru pereti dubli permite productia de fasii cu grosimi diferite si fill levels, chiar si pentru insertia deschiderilor de usi si ferestre.

Matrita pentru Grinzi Armate

Matritele pentru prefabricate din beton pentru producerea de grinzi armate si coloane cu deschideri hidraulice. In cazul proiectelor pentru cladiri rezidentiale, matrita pentru grinzi armate permite o productivitate mare multumita liniei de productie a unui numar mare de piese, prin intermediul unor separatoare in cruce.

Matrite Speciale pentru Cladiri de Apartamente
 • Matrita pentru Casa Liftului. Matrite destinate fabricarii caselor pentru lifturi realizate prin unirea pieselor cu bare din otel incorporate cu imbinare cu lamba si uluc (toungue-and-groove-joints).
 • Matrite pentru Casa Scarii. Matrita pentru fabricarea segmentelor de scara dintr-o serie de cilindri care deschid si inchid partea exterioara a matritei, pe orizontala.
Matrite pentru Beton Prefabricat: Lucrari Publice

Matrite pentru rame si Cutii de Aductiune

 • Matrite pentru jumatati de rame articulate. Matrite pentru prefabricate din beton pentru productia de jumatati de rame articulate, permitand fabricarea simultana unui numar mare de piese.
 • Matrite pentru Cutii de Aductiune Modulare cu Turnare Umeda. Matrita pentru rame ale cutiilor de aductiune. Acest echipament permite productia pieselor de diferite dimensiuni.
 • Sistem pentru Masini Vibroprese MT20. Sistemul de Matrite care este utilizat in fabricarea de aproximativ zece cutii de aductiune pe zi
Matrite 3D Speciale
 • Matrite pentru Celule de Inchisoare. Matrita utilizata pentru a fabrica, asa cum indica propriul nume, celule de inchisoare din beton. Piesele fabricate au un finisaj perfect si pot sa incorporeze diferite elemente precum usi si ferestre.
 • Matrite pentru Tranformatoare de Alimentare Electrica . Echipament pentru elemente prefabricate, pentru constructia generatoarelor de alimentare electrica.
Matrite pentru Proiecte infrastructurale de Autostrazi si Cai Ferate
 • Matrita pentru Bariere din New Jersey si Parapeti. Matrita pentru fabricarea barierelor din New Jersey cu design si dimensiuni adaptate la nevoile clientului.
 • Autostrada cu Ziduri de Sustinere in forma de L. Zidul de sustinere in forma de L functioneaza intr-un mod similar cu masa basculanta si este folosit la fabricarea panourilor in forma de L.
 • Matrita pentru Suporturi de Cablu si Sisteme de Tip Carusel. Matrita pentru a produce sisteme de cablu din beton prefabricat care imbunatatesc canalele de comunicatie in ceea ce priveste infrastructurile cailor ferate.
 • Matrita pentru Bridge Wings. Matrita pentru fabricarea de bridge wings care pot include un sistem de vibratii cu vibratori pneumatici

 

Matrite pentru Containere, Depozite si Alte Lucrari Publice
 • Matrita pentru Container Subteran. Matrita destinata fabricarii containerelor subterane echipate cu cilindri hidraulici pentru o mai buna extractie a piesei din beton.
 • Matrita pentru Guri de Varsare ale Raurilor. Matrita folosita la productia de guri de varsare ale raurilor, din beton, in sisteme de canalizare.
 • Matrite pentru Guri de Canal. Aceasta matrita permite fabricarea oricarui tip de gura de canal utilizata in sistemele de salubrizare si canalizare.

Matrita pentru Nise. Echipament pentru elemente prefabricate din beton, pentru constructia de nise funerare.