Ángel Cejudo, managerul Moldtech, o companie ce produce matrite pentru prefabricate din beton, a fost intervievat in luna Mai 2016, de catre jurnalul „ El Correo de Andalucía”.

In acel interviu, Ángel vorbeste despre dezvoltarea companiei sale. Astazi, este un lider in industrie si este prezenta pe patru continente si in 34 de tari.

Managerul Moldtech afirma ca criza economica ce s-a intins peste tot in lume din 2008 i-a fortat sa exporte. Aceasta strategie de afaceri a fost foarte benefica pentru companie. Astazi, doar 5 % din productia lor ramane in Spania. Pe langa asta, Moldtech si-a crescut productivitatea si numarul de angajati.

Mai mult, trebuie remarcat faptul ca Moldtech sustine cercetarea si dezvoltarea. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare a companiei devotata matritelor pentru prefabricate din beton, lucreaza in mod constant pentru a crea noi produse si pentru a-si imbunatati caracteristicile.

Pe langa diferitele proiecte ce se dezvolta la Moldtech in prezent, dl. Cejudo a mentionat productia de „module pentru inchisori pentru prima inchisoare publica-privata din Uruguay” si „ un proiect de 3000 de locuinte in Venezuela”

Obiectivele pe termen scurt si pe termen mediu ale companiei Moldtech sunt de a intra pe piete noi, cum ar fi America, sau chiar Oceania.

Moldtech

Moldtech este un producator de matrite pentru prefabricate din beton cu peste 30 de ani de experienta. Compania este prezenta in tari precum Rusia, Israel, Maroc, Chile sau Peru, intotdeauna atingand cele mai inalte standarde Europene de Calitate.

Noi cream, proiectam si construim utilaje pentru piese prefabricate din beton, cum ar fi, mese basculante, matrite pentru coloane, matrite pentru grinzi si bancuri de productie pentru elemente prefabricate, precum si matrite speciale 3D, pe langa alte produse.