Compania Moldtech a participat la targul Bauma 2016. Aceasta experienta nu a putut sa fie mai buna, iar acest eveniment continua sa devina tot mai bun.

Targul Bauma s-a desfasurat in Germania, in orasul München, pe data de 11-17 aprilie 2016. Acest targ ofera posibilitatea de a ne cunoaste unii clienti internationali. Targul Bauma este considerat cea mai importanta expozitie pentru echipamente de constructie si exploatare miniera din toata lumea.

Aceasta expozitie este organizata o data la 3 ani. In 2016, targul a depasit numarul de participanti fata de editia precedenta. In acest an, in a 31 editie, un total de 3423 de expozanti din 57 de tari din toata lumea a participat la aceasta expozitie internationala, pentru a oferi o viziune globala a fiecarui produs de ultima generatie si servicii in industria constructiilor.

Mai mult, peste 580.000 de vizitatori au avut ocazia sa cunoasca diferite solutii inovative oferite de nenumarate companii. Centrul Comercial New Munich, cu o suprafata totala de 605.000 m², a gazduit targul Bauma.

Echipamente si servicii pentru productia de piese prefabricate din beton

La targul Bauma 2016 din München, am expus catalogul nostru de matrite, echipamente si servicii pentru productia de elemente prefabricate din beton. In acest catalog am inclus, pe langa alte produse, mese basculante, matrite pentru grinzi, echipamente pentru productia de grinzi precomprimate sau utilaje pentru rame prefabricate.

Cei ce s-au aratat interesati de standul Moldtech – majoritatea fiind potentiali clienti pentru matritele noastre pentru elemente prefabricate din beton – au avut sansa sa afle in amanunt caracteristicile si modul de functionare al echipamentelor noastre. De asemenea, la expozitia Bauma 2016, am explicat modul de dezvoltare ale proiectelor pe care le-am executat peste tot in lume, in ultimii ani. Printre acestea, au fost evidentiate statiile complete si mai multe tipuri de matrite pentru productia de elemente prefabricate din beton.

In plus, la ultima editia Bauma, am asigurat consultanta privind productia de elemente prefabricate din beton, impreuna cu Departamentul de Inginerie, oferind solutii optime in toate proiectele clientilor nostri.