Modtech vede oportunitatea de a lua parte ca si expozant la una dintre cele mai importante evenimente legate de prefabricate si betoane, de peste tot in lume. Pentru prima data, vom putea fi vizitati la Congresul ZBI, la standul numarul 2.

Ca urmare a succesului de anul trecut de la Congresul ZBI din Polonia, Ossa a avut ocazia sa sustina a doua editie in Februarie 2015. Evenimentul s-a prelungit cu o zi – oferind vizitatorilor si participantilor mai mult timp pentru discutii cu alti colegi din cadrul industriei de prefabricate si beton- si beneficiind de un spatiu mai mare decat anul trecut. 80 de standuri si un program atent organizat de prezentari au caracterizat un asemenea eveniment asociat cu sectorul prefabricatelor din beton.

Asteptarile ridicate sunt stabilite cu privire la acest eveniment, dupa cum arata si inscrierile rapide a celor mai importante companii din industria prefabricatelor si a betoanelor. In mod surprinzator, doar cateva stand-uri au mai ramas pana la sfarsitul lunii Septembrie, 2014.

Congresul ZBI are loc in data de 10-11 Februarie 2015. Acesta este gandit in asa fel incat nici un subiect despre prefabricate si industria betonului sa ramana nediscutat. Modificarile legate de anul precedent are legatura cu sentimentul de utilitate si de adaptabilitate incorporat in acest eveniment. Organizarea intregului eveniment a fost planificat pentru a satisface cerintele CPI-Worldwide si pentru a respecta interesele fiecaruia. CPI-Worldwide este una dintre echipele organizatorice.

Industria prefabricatelor din beton castiga, de-a lungul anilor, tot mai multa importanta in Polonia. Astfel ca, expozitiile si conferintele sunt combinate, pentru a asigura vizitatorilor o viziune completa si o intelegere amanuntita din industria prefabricatelor si a betoanelor. Acestea sunt facute special pentru a satisface necesitatile participantilor din Polonia, dar si din intreaga lume. Este un lucru sigur faptul ca Congresul ZBI a devenit un singur loc, in care intreaga industrie a prefabricatelor si a precomprimatelor se intrunesc.

Congresul ZBI permite participantilor sa stabileasca noi contracte, de a tine legatura cu clientii si de a intalni noi clienti: producatori de betoane, producatori de masinarii sau chimisti in betoane, pe langa altii. Se intelege de la sine faptul ca vizitatorii isi largesc cunostintele despre betonul prefabricat si despre beton, nu doar datorita lectorilor, dar si datorita schimbului de informatii.

Congresul ZBI este o oportunitate excelenta pentru a tine pasul cu cele mai noi si mai elaborate tehnologii, sau pentru a intelege situatiile curente de pe piata internationala a betonului si a betonului prefabricat.

 

Loteria Congresului ZBI

O excursie pentru un numar de oameni la evenimentul BIG 5 in Dubai (Noiembrie, 2015) este premiul jucat la loterie de care vizitatori. Premiul include acces gratuit la eveniment, zborurile si 4 nopti de cazare la hotel. Evenimentul BIG 5 este adresat in special vizitatorilor care lucreaza in industria betonului.

 

Conferinte

Exista trei domenii in care sunt incluse conferintele, indicate mai jos:

Componente Prefabricate din Beton si Tehnologia Generala a Betonului

In cadrul acestei categorii, conferinta intitulata „Poduri Prefabricate din Beton” sustinuta de David Fernández Ordóñez, este scoasa in evidenta. In zilele noastre, betonul prefabricat este un material atipic pentru poduri. Dr. David descrie statusul curent a dezvoltariilor, in ceea ce privesc solutiile pentru podurile prefabricate din beton.

 

Componente din Beton pentru Tevi si Tehnologia Aferenta Betonului

„Tevi din Beton-Solutia pentru Generatiile Viitoare”, sustinuta de Stef Maas, a fost considerate cea mai importanta conferinta internationala, din cadrul acestui domeniu. Betonul s-a dovedit a fi materialul cel mai potrivit in fabricarea tevilor, deorece indeplineste elementele esentiale ale sistemului de tevi – adica, este impermeabil, rezistent si durabil.

 

Produse din Beton/ Pietre turnate si Tehnologia Aferenta Betonului

Markus Walter sustine discursul principal – denumit „Produse de Calitate din Beton” – despre Produse din Beton/ Pietre Turnate si Tehnologia Aferenta Betonului. El asigura participantilor o privire din interior a pontentialului de inalta calitate a betonului.