In prezent, industria prefabricatelor din beton obtine din ce in ce mai multa importanta. Acest raport arata datele si statisticile despre Industria Prefabricatelor din Beton din Irlanda si SUA.

 

Indicii Preturilor Cladirilor si al Constructiilor in Irlanda

Cladirile si Constructiile sunt fonduri fixe semnificative. Tabelul de jos reliefiaza capacitatea industriei. Anul de baza este 2010, stabilit la un nivel arbitrar de 100.

 

               Index Schimbare % Lunara     Schimbare % Anuala
Sep

2014

Oct

2014

Aug

2014

Sep

2014

Oct

2014

Oct 2014
Cladiri si Constructii

(materiale si plati)

 

100.5

 

100.7

 

0.3

 

-0.1

 

0.2

 

1.3

 

 

Aceste statistici au fost asigurate de Oficiul Central Irlandez de Statistica (Irish Central Statistics Office).

 

Indexul vanzarilor totale de prefabricate din beton din Irlanda

Urmatorul tabel include Indexul Detaliat al Preturilor Vanzarilor Totale (fara TVA) pentru prefabricate din beton, potrivit Oficiului Central Irlandez de Statistica. Ca si tabelul de mai sus, anul de baza este 2010, stabilit la un nivel arbitral de 100.

 

               Index Schimbare % Lunara     Schimbare % Anuala
Sep

2014

Oct

2014

Aug

2014

Sep

2014

Oct

2014

Oct 2014
Prefabricate din beton  

91.8

 

91.8

 

-0.2

 

0.0

 

0.0

 

0.0

 

Otel pentru constructii si Constructori de prefabricate din beton in SUA

 

Industria Otelului pentru Constructii si a Constructorilor de Prefabricate din Beton (The Structural Steel & Precast Concrete Contractors) este esentiala pentru constructia unui numar variat de cladiri. Cele mai seminificante exemple in SUA sunt enumerate mai jos:

  • Sectorul locuintelor si afacerilor: asambleaza si dezasambleaza locuinte, cladiri de apartamente, cum ar fi, inchirieri, apartamente tip condominium si cooperative, si cladiri de birou.
  • Sectorul fabricarii si sectorul industrial: depozite, fabrici, asamblarea statiilor si laboratoarelor industriale de cercetare.
  • Turism: hoteluri, moteluri, si cabane turistice.
  • Sectorul comercial: magazine, restaurant, statii service pentru automobile, garaje, depozite comerciale, cum ar fi cladiri pentru distributie si cladiri pentru depozitarea cantitatilor mici.
  • Sectorul energetic si al apei: alimentare, ape menajere, si statii de tratare a apelor.
  • Sectorul institutional si public: cladiri educationale, sanatate si cladiri institutionale, cladiri pentru siguranta populatiei, cum ar fi, inchisori, politie, pompieri si cladiri religioase.
  • Altele: ferme, sau cladiri sociale, recreationale sau de agrement.

Nu in ultimul rand, otelul pentru constructii si prefabricatele din beton sunt componente de baza si in constructii, altele decat cele de cladiri, precum: autostrazi, strazi si lucrarile aferente, cum ar fi trotuare, curbe, parapeti si semne, poduri si autostrazi suspendate, canale colectoare, conducte de apa si facilitati aferente apelor, conducte de ulei si de gaz, statie de pompare, rezervoare, conducte, linii de transmisie pentru alimentare si comunicatii, cabluri, turnuri de transmisie si facilitati aferente.

 

 

Otel pentru Constructii si Locuri de Munca Specifice Industriei Otelului pentru Constructii si Constructorilor de Prefabricate din Beton

Aceasta este o descriere pe scurt a celor mai distincte locuri de munca in SUA in cadrul industriei  Otelului pentru Constructii si Constructorilor de Prefabricate din Beton.

Statisticile evidentiaza faptul ca in cadrul Ocupatiilor in Constructii si Extractii, exista cel mai mare numar de muncitori, din intreaga industrie (avand o forta de munca de 77%). Printre acestia, montatorii de acoperisuri sunt pe primul loc pe lista fortelor de munca (13%), urmati de muncitorii in constructii (11%), urmati de tamplari, zidari de ciment, finisori (9%). Alte ocupatii sunt cele de zidari de caramida si zidari de beton (7%), supervizori in constructii si muncitori in constructii (6%), etc.

 

Date suplimentare

In 2013, guvernul Statelor Unite ale Americii a cheltuit o suma substantiala de $ 30.372.447 pe Otelul pentru Constructii si Constructorii de Prefabricate din Beton. A asigurat 169 de contracte cu 84 de companii, a caror valoare medie pe companie a fost de $. 361.577.